Antalya'da Orman Yangını : Antalya Da Orman Yangini Gazete Karinca : Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'da Orman Yangını : Antalya Da Orman Yangini Gazete Karinca : Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını.

❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor.

Antalya Da Iki Noktada Orman Yangini Global Bursa
Antalya Da Iki Noktada Orman Yangini Global Bursa from www.globalbursa.com
Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor.

Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı.

Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Son Dakika Haberler Antalya Da Yanan Ormanlar 13 Yilda Yeniden Yesermeye Basladi
Son Dakika Haberler Antalya Da Yanan Ormanlar 13 Yilda Yeniden Yesermeye Basladi from i4.hurimg.com
Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00.

Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor.

Antalya Da Orman Yangini
Antalya Da Orman Yangini from img7.mynet.com
Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi.

Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı.

Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge müdürlüğüne bağlı 13 tane.

Posting Komentar

0 Komentar